Gyakorlás

Most gyakorolom írni magyarul egy kiscit.  Szabad érezzed az írásom jávitani kérem szépen.  Próbálom használni néhány új szólások. 

Amikor mi pihentünk a Horvátországban két hét ez ellöt, akartunk elmenni a Pagra.  Pag van egy kisci mediterén város a hátsó véghöz egy hosszu félszigeten.  Hát, csütörtökön elmentünk találni azt helyet. 

Indultuk a szálodánk kora reggelben, és ezallat utazásánk mi megnéztük a kép tenger mellet van az elképzelhetetlenül szép hegyekkel.  A földrajza hihetetlen volt.  Mi nagy örömére, tudtuk számolni tizenegy különbözö országok rendszámait.  Egy órát után megérkeztünk a Pagnál.  Meglepetésünkre, egy nagy gyermek park a Pagban.

5 Comments

  1. Most gyakorolok írni egy kicsit magyarul. Kérlek, nyugodtan javítsd ki az írásomat. Próbálom használni az új szavakat.

    Amikor mi pihentünk Horvátországban két héttel ez elött, el akartunk menni Pagra. Pag egy kicsi mediterrán város egy hosszu félsziget hátsó végén. Hát, csütörtökön elmentünk megtalálni azt a helyet.

    A szálodánkból kora reggel indultunk, és az utazás alatt mi megnéztük a kép(???kép=picture???anyways), ami a tenger mellet van az elképzelhetetlenül szép hegyekkel (this clause is perfect). A földrajza hihetetlen volt. Mi nagy örömünkre, tizenegy különböző ország rendszámait számoltuk össze. Egy óra után megérkeztünk Pagra. Meglepetésünkre, egy nagy gyermek park volt Pagban.

    /It is a raw version of the correction so that you can probably match the two (this one and the original)./

Comments are closed.